Nieuwsberichten
Het standpunt van de politieke partijen over de plannen voor het windmolenpark A12/A30:

Het standpunt van de politieke partijen over de plannen voor het windmolenpark A12/A30:

Ede Waait Anders heeft interviews gehouden met een selectie van diverse politieke partijen in Ede. In deze interviews is gevraagd naar het standpunt rondom de plannen voor het Winmolenpark A12/A30. De komende periode zullen deze interviews gepubliceerd worden om de kiezers de kans te geven een eigen opinie te vormen over het standpunt van de politieke partijen.

We hebben voor u de standpunten van:

2 gedachten over “Het standpunt van de politieke partijen over de plannen voor het windmolenpark A12/A30:

    • Auteur gravatar

      Het standpunt van de nieuwe lokale partij Mens en Milieu Ede is te vinden onder nummer 1 van ons 25_puntenplan: “We willen een groen én gezond Ede voor mens en milieu en dus geen hoge windmolens dicht bij woonwijken. Er komen wat ons betreft geen windmolens hoger dan 100 meter en die staan dan minimaal 1,5 kilometer van woonwijken verwijderd. Mens en Milieu Ede wil dat windmolens in handen zijn van burgerinitiatieven en niet van grote bedrijven. We streven naar een beter klimaat voor iedereen in Ede.”

    • Auteur gravatar

      Mooie verkiezingsbeloften, maar pas op … Het college van B & W (Christen Unie, Gemeentebelangen, VVD, CDA en Groen Links) heeft de plannen voor de locaties van 10 nieuwe windmolens zelf gepresenteerd met windmolenposities die bijna allemaal binnen de 1500 meter van de woonwijken zijn gepland. Als je nu, na het bekend worden van de door 5000 mensen ondertekende petitie, de schijnheilige uitspraken leest, is dit bijna allemaal in tegenspraak met de gepresenteerde plannen. Vertrouw er niet op. Dit zijn allemaal verkiezingspraatjes. Als het er op aankomt slikken ze al hun voorbeeldige woorden zo weer in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *